dissabte, 3 de novembre del 2012

6. Punts de vista.

CONTRAPICAT
Aquesta foto està feta en contrapicat, és a dir, de baix cap a dalt. He volgut retallar-la de tal manera que quedés més tros de cel per accentuar més el contra-picat, ja que, s'hi hagués retallat la foto per damunt del cap del noi, no s'hagués vist tan reflectit. El contra-picat moltes vegades serveix per remarcar que el subjecte de la foto vol donar una sensació de superioritat, de grandesa; tot i que en aquesta foto, com que el model està somrient, no dóna aquesta sensació.



PICAT
Aquesta foto està feta en picat, és a dir, de dalt cap a baix. Amb el picat he volgut remarcar l'atenció dels ulls verds de la  noia que miren incrèduls. 



 NADIR
En aquesta imatge hi ha el punt de vista "nadir", és a dir, del punt més agut que trobem per fer la foto, del màxim de baix cap a dalt. El nadir, pel meu gust, et dóna la sensació que el subjecte de la foto et vagi a caure damunt. 



ZENITAL
En aquesta foto hi trobem un punt de vista "zenital", és a dir, d'un punt totalment picat de dalt cap a baix. Des del meu punt de vista, el zenital em dóna la sensació de que el fotògraf o la persona que sosté la càmera vagi a caure al terra. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada