diumenge, 2 de juny del 2013

21. Comentari cartell contrapublicitat


Aquí tinc el cartell de contra-publicitat que he triat, igual que el cartell publicitari, sobre l'empresa de menjar McDonald's, per crear contrast entre un cartell i l'altre. Aquí parlem d'una imatge creada per programes de retoc, i no fotografiada. Hi veiem un ninot vomitant, simulant les lletres del McDonald's, i a dalt de títol, en comptes del "I'm loving it" famós de la marca, un "I'm vomitin' it" clar i directe.

Si ens fixem en com està creada la imatge, observem que els colors són vius, però, sobretot, destaco que el color del ninot és similar al vermell del fons per ressaltar més el groc potent de la vomitada i el blanc de les lletres. La il·luminació, clarament artificial, resulta ser frontal, deixant veure unes ombres que donen profunditat al ninot i al fons. És un pla lleugerament picat i general. És una imatge simple, amb poques coses, però que diu molt de com és realment aquesta empresa alimentària.

Finalment he escollit aquesta imatge per fer contrast amb la de l'exercici anterior i mostrar realment la porqueria que dóna als seus clients McDonald's, que poden acabar produïnt vomitades, com a la foto, o altres problemes intestinals i cardiovasculars, si se'n té un consum alt dels seus productes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada