dissabte, 20 d’octubre del 2012

4. Homenatge a Chema Madoz.



 Aquestes fotos són surrealistes perquè un llapis normal de colors no pot pintar el llavi, i aquí he jugat amb això fent aquestes 3 fotografies.



 Aquesta imatge representa la revolució de mentalitats que hi està havent a Catalunya. Aquest nino representa mitja mil·lionèssima part de la històrica manifestació de l'11 de setembre.
Li he volgut donar una il·luminació fosca, de clau baixa, ja que quedava més misteriosa, il·luminant més l'estelada per donar-li protagonisme.



 Amb aquesta imatge he volgut homenatjar als castells, patrimoni no material de la humanitat. He ajuntat les dues imatges perquè crec que havien d'anar juntes al ser una acció seguida de l'altre. 
He escollit una il·luminació frontal (de clau alta) perquè era la única il·luminació que podia fer servir per simbolitzar que estaven "a l'aire". Si hagués utilitzat per exemple la lateral haguessin quedat ombres al costat i s'hagués notat que el fons és una taula. 



 Amb aquesta foto he volgut fer una representació i homenatge al burro català.



 Aquesta flauta és un objecte impossible; ja que té tots els forats tapats i, per tant, no pot sonar de cap manera. 
He utilitzat el monocrom perquè és una imatge senzilla al haver-hi només un objecte, i trobava que li sobrava el color. He utilitzat una il·luminació frontal perquè sinó haguessin quedat ombres incòmodes amb el monocrom. 



 Aquesta imatge és un pèl irònica, ja que surt un playmobil, que no pot parlar, fent callar a un cocodril, que tampoc poc parlar. A més, per rematar, el cocodril té lligada la boca per no poder dir res. 



En aquesta foto hi predomina la ironia. Primer de tot, representa la manifestació per la no-independència que hi va haver fa poc a Barcelona, per les poques persones que hi van anar (per això només he posat 4 ninots). En segon lloc, he jugat amb el fet de la poca cultura gramatical que té alguna gent d'aquest país posant "Zpanya". Per altre banda, el ninot de l'esquerra és una ironia del rei amb la corona, i el ninot de la dreta representa alguns skins que hi van anar que van tenir mala conducta.  



Aquesta fotografia també és una ironia màxima respecte al que va dir el ministre d'educació Wert d'espanyolitzar els nens catalans. 
Realment, COM HO PENSEN FER? Doncs aquí n'he tret una resposta a la famosa pregunta.

He fet servir una il·luminació una mica a contrallum, de clau baixa, perquè sembli més misteriosa i perquè doni més a pensar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada