dissabte, 20 d’octubre del 2012

3. Exercicis amb la càmera.

CALMA I ESTABILITAT
A mi aquesta imatge em transmet calma i tranquil·litat gràcies al seu pla horitzontal i als colors suaus.


INESTABILITAT
Aquesta foto representa una clara inestabilitat, ja que el model està només sobre una cama i damunt de la superfície del banc estreta. A més, que la càmera estigui torçada també ajuda.



Aquestes dues imatges et fan creure que els protagonistes de la foto estan a punt de caure.


SUBVERTIR L'ESCALA HABITUAL
En aquesta foto sembla que el model es recolzi a l'arbre; d'aquesta manera, podem dir que l'escala habitual del noi i de l'arbre s'han subvertit.


MOVIMENT CONGELAT




Totes questes imatges expressen un clar moviment congelat.


PROFUNDITAT
En aquesta foto es pot veure utilitzada la tècnica de l'escorç per simbolitzar la profunditat de camp. També podria dir que expressa calma i estabilitat.

En aquesta foto he tancat el diafragma i he centrat tota l'atenció en les pinces del davant, deixant desenfocades les del darrere, i aconseguint així una sensació de profunditat.

En aquesta foto he utilitzat l'objectiu macro-ull de peix, adherit al 18-55. He tancat el diafragma i d'aquesta manera he centrat tota l'atenció en la mà, especialment en el dit, on sembla que surti de la foto.


PUNT D'ATENCIÓ
Aquesta foto l'he capturat movent l'objectiu de la càmera, centrant tota l'atenció al goso. A més, aquesta imatge també és una clara mostra de la regla dels terços.


REGLA DELS TERÇOS
En aquesta foto s'utilitza la regla dels terços a la part superior dreta. També he accentuat la brillantor blanca de les bambes perquè es notés més el contrast amb la textura del terra.


TEXTURA
En aquesta imatge la textura hi és a la gespa. He pujat una mica el to de les ombres perquè es notés més el volum. A més a més, en aquesta fotografia també s'hi aplica la regla dels terços amb la fulla.


COLOR
En aquesta fotografia li he pujat la temperatura de color i la saturació, obtenint així un color adient a la fulla de tardor. Aquesta imatge em dóna calidesa i els tons marrons em recorden aquesta estació de l'any on les fulles comencen a caure.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada